Fes un pas gegant! – Jornada de portes obertes

Amb la primavera s’acosta l’inici de la temporada gegantera. Com cada any, els nostres gegants i nans visitaran diferents poblacions d’arreu per celebrar festes majors, cercaviles o actes culturals de tota mena. Però, per ballar, cal que hi hagi algú sota les faldilles!

Per aquest motiu, el pròxim 8 de maig, estem preparant una jornada plena de tallers i activitats per fer créixer la família gegantera a la nostra vila! No t’ho perdis i fes un pas gegant!

Els actes començaran a les 10:30 h, quan el nostre estimat Paré recollirà tots els nans fent una cercavila d’allò més juganera. Acabarà a les portes de les Arrels, on es podrà accedir als Jardins de Cal Recader. A dins hi trobareu diferents tallers relacionats amb el món geganter, exposicions, tertúlies i parades amb diferents productes. Tot seguit adjuntem la programació de l’acte!

T’esperem el pròxim 8 de maig als Jardins de Cal Recader! Et necessitem!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *