Sortida a Sant Vicenç dels Horts – 50 aniversari

juliol 24, 2014 in Sortides

En aquesta ocasió la nostra colla visita la població del Baix Llobregat de Sant Vicenç dels Horts, on la seva colla de gegants enguany celebra el seu 50 aniversari. A banda de l’aniversari, els gegants amfitrions Vicenç i Coloma estrenaran un vestuari.

La convocatòria és:
. Dia: Dissabte 26 de juliol
. Hora: 16:30 hores
. Població: Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)

Els horaris són els següents:

18:00 hores, El punt d’arribada serà l’aparcament de l’annexa a la pista poliesportiva Francesc Macià al carrer Ribot on es muntaran els gegants i un cop muntats els gegants, els portarem a la plaça de l’ajuntament on es farà la plantada. El remolc i els vehicles acompanyants seran acompanyats per un voluntari a la zona definitiva d’aparcament al costat d’on es farà el sopar.

19:00 hores, Sortida de la cercavila pels carrers del nostre poble.

19:45 hores, A la plaça de Narcís Lunes, es presentarà colla per colla amb la seva presentació. Entrega de records i ballada final. Seguidament, anirem en cercavila tots junts fins a l’aparcament on estaran els remolcs.

21:00 Sopar a L’Escola Municipal Joan Juncadella (situada a la carretera de Sant Boi al costat del centre comercial La Vaillet), després del sopar us convidem al Santvi Sound (disco movil en carrossa) des de les 12 fins les 3 de la matinada pels carrers de la vila.

Plànol de situació:

Per arribar a la plantada heu d’agafar com a punt de referència l’Ajuntament, allà és fa la plantada, i el lloc de descàrrega dels gegants és al carrer de Sant Miquel i Ribot. (B).