CAÇATS EN LA INTIMITAT

On hi havia foc… encara queden brasses!!!!

Ens han arribat unes imatges de la mà del Lluís, l’Avi Llop, això no seria cap notícia ja que l’Avi LLop és el fotògraf de tots els esdeveniments del barri però… ell no és l’autor de les fotografies!!!! La nit de dissabte de les festes de Sant Vicenç, en Lluís va oblidar una de les seves càmeres dins de l’Ajuntament. Mentre ell i els sarrianencs gaudien de les Festes petites el Gervasi i la Laieta descansaven a l’Ajuntament. En Blauet, que ja té gairebé 17 anys, va demanar als seus pares Gervasi i Laieta per quedar-se a dormir a La Sarrianenca (la nova casa de la cultura popular i tradicional del Carrer Canet) després de gaudir del pregó itinerant del matí de dissabte. La parella de gegants van voler aprofitar aquella nit d’intimitat sense adonar-se que hi havia amb ells el Drac de Sarrià, que després del correfoc estava tan esgotat que havia demanat permís per dormir a la Seu del Districte.

Potser va ser la remor de la música que arribava des de la plaça del Consell de la Vila, potser els riures i crits alegres dels veïns de festa, potser la màgia de la nit de dissabte, potser el caliu de l’Ajuntament al ben mig de l’hivern o potser una mica de tot plegat el que va fer que s’encengués de nou l’espurna de la passió entre el Gervasi i la Laieta, després de 20 anys de matrimoni.

Aquells moments de passió van despertar al Cap Monterols del Drac de Sarrià. Mentre en Monterols observava a la parella va ensopegar amb la càmera de l’Avi Llop, no va poder estar-se’n d’immortalitzar el moment i compartir la notícia. Perquè no quedés cap dubte de qui era l’autor de les fotos es va fer un selfy, no fos cas que li prenguessin la primícia!!!

En Putxet i en Tibidabo, els altres caps del Drac, dormien i en Monterols no va voler molestar-los així que silenciosament va deixar la càmera allà on l’havia trobat amb l’esperança que l’avi Llop donés difusió al seu descobriment. Poc a poc en Monterols també es va tornar a dormir imaginant-se que era un gran “paparazzi”. A fora les veus de la gent s’allunyaven carrer Major avall, uns camí cap a casa, altres a seguir la festa a altres llocs. A dins de l’Ajuntament els petons i les carícies dels gegants van durar tota la nit mentre el Drac i la resta de gegants dormien.

No podem publicar totes les imatges ja que podrien ofendre les mirades més innocents i no tenim intenció d’escandalitzar a ningú però els geganters de Sarrià estem molt alegres i il·lusionats amb que l’amor de la Laieta i en Gervasi segueixi viu i qui sap… potser en uns mesos tinguem alguna nova primícia !!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *