Agraïment a la Flora Miserach

http://floramiserachs.com/ Com agrair a la millor florista del món el que fa per la Laieta? Amb els rams de la Flora, tenim la Geganta més guapa!! Ara s’acosta Sant Jordi, aquest dia és imprescindible passar per c/ Avió Plus Ultra 21 de Sarrià (BCN) i gaudir de les roses que dissenya, com tot el que fa és espectacular i no us oblideu d’entrar i visitar el seu pati, un espai únic d’una bellesa que us deixarà bocabadats. Moltes gràcies Flora!! La Colla Gegantera t’estima!! Ah!! Demostreu-li que heu vist el ram de la geganta i que us agrada, si teniu l’oportunitat doneu-li les gràcies!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *