Festa Major Sant Boi 2019

Aquesta setmana estem de festa major a Sant Boi i com es habitual dissabte 18 de maig tindrem la trobada de gegants de festa major, que organitzen els gegants de Sant Boi amb la nostra participació un grapat de colles vingudes d’arreu el territori, des de les 17:00 h a la plaça de l’ajuntament plantada de gegants i després passejada fins arribar a la plaça de la Dehesa. Per cert la colla de Sant Boi ens te preparada una sorpresa. No podeu faltar-hi

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Actualitat Ciutat Gegantera 2020

El Passat dimarts 19 de febrer vam anar a ETV per parlar de Ciutat Gegantera, podeu ver l’entrevista fent clic a la imatge

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Esmorzar de agraïment a les entitats

Aquest matí hem preparat un esmorzar per les entitats de nostra ciutat que fan possible la cavalcada de reis, hem comptat amb la presència de l’alcaldessa Sra. Lluïsa Moret i el regidor de Cultura Sr. José Manuel González. Els beneficis d’aquest esmorzar aniran destinats a Sant Boi de Llobregat 33ª Ciutat Gegantera de Catalunya.

Us deixem unes imatges del nostre responsable de comunicació.

https://flic.kr/s/aHsmvX1GK7

 

 

 

 

 

 

 

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Sant Boi de Llobregat 33ª Ciutat Gegantera de Catalunya 2020

El passat dissabte es va cel.lebrar a Sant Climent de Llobregat l’assemblea ordinaria de l’ACGC,en el punt 8 de l’ordre del dia es trobava la nostra candidatura per a celebrar l’any pròxim la ciutat *gegantera a Sant Boi de Llobregat.
La presentació de la candidatura va donar començament amb la projecció d’un vídeo promocional, a continuació l’alcaldessa Lluisa Moret va dirigir unes paraules als assistents, finalitzant Lydia i Pere amb una presentació en la qual van informar als presents de les virtuts de la nostra candidatura.
Després d’un torn de preguntes, respostes brillantment per Pere, es va produir la votació amb el resultat de 47 vots a favor 0 en contra i 8 abstencions, per la qual cosa es va procedir a la proclamació de Sant Boi de Llobregat 33a *Ciutat *gegantera de Catalunya l’any 2020.

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Nova convocatòria del Concurs

Obrim novament el concurs sobre la imatge de “Sant Boi Ciutat Gegantera 2020”

Bases del concurs en https://bit.ly/2BmU3qD 

Entrega de treballs fins el 6 de maig de 2019.

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Comunicat sobre el Concurs Logotip- imatge

Comunicat sobre el Concurs Logotip- imatge
Sant Boi de Llobregat 33ª Ciutat Gegantera de Catalunya

Avui dimarts dia 22 a les 17,30 h a l’equipament municipal La Gralla es reunia el jurat per escollir la imatge de Sant Boi de Llobregat Ciutat Gegantera de Catalunya 2020.

Primer volem agrair la participació i donar-vos les gràcies a tots i totes els i les participants pels treballs presentats.
Estem molt contents amb totes les propostes que ens han arribat, però cap a acabat per convèncer del tot al jurat, de manera que després de deliberar durant 1 hora i mitja finalment a optat per declarar-lo desert.
Volem agrair al jurat que a format part d’aquest concurs, i donar-li les gràcies pel seu compromís i professionalitat.

Us comuniquem que properament informarem de l’ampliació de dates per seguir buscant la nostra imatge per a Sant Boi de Llobregat Ciutat Gegantera de Catalunya 2020

Salutacions

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Bones festes

Us desitgem unes bones festes de nadal i un feliç 2019

Feliz Navidad y próspero año nuevo

Merry Christmas and Happy new Year

Joyeux Noël et bonne année

Feliz Nadal e Feliz ano

Eguberri eta Urte Berri Feliz

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Concurs logotip- imatge Ciutat Gegantera

 

 

Concurs Logotip- imatge
Sant Boi de Llobregat 33ª Ciutat Gegantera de Catalunya

Convocatòria a concurs el disseny d’un logotip destinat a ser la imatge identificativa de la 33ª Ciutat Gegantera de Catalunya, Sant Boi de Llobregat 2020.
Podran participar artistes o dissenyadors majors de 16 residents a Sant Boi de Llobregat.
El concurs està dotat d’un premi de 500 € per la proposta declarada guanyadora pel jurat.
Podeu accedir a les bases del concurs en https://goo.gl/HKmhNe.
El termini de presentació de projectes es fins al 20 de gener de 2019
Us animem a participar i formar part d’aquest gran esdeveniment que estem preparant, el vostre treball formarà part de la historia de Sant Boi, de la cultura i dels gegants de Catalunya

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Sortida a Sant Andreu de la barca

Aquest diumenge els gegantons Fadrí i Hestia acompanyats dels Dragonets i Capgrossos han representat a la colla en la trobada de Sant Andreu de la barca que organitza l’Agrupació Cultural Aigüestoses amb la que tenim una gran relació. Podeu ver mes imatges a https://flic.kr/s/aHsmwPsaqJ

Publicat dins de general | Deixa un comentari

Imatges de la XXIª Trobada de gegants del Baix Llobregat

Els passats dies 27 i 28 d’octubre es va celebrar a la veïna ciutat de Viladecans l’21 edició de la trobada de gegants de la nostra comarca, el Baix Llobregat.
En el següent enllaç podeu veure algunes fotos del canvi de hereu i pubilla així com el ball representatiu amb la participació de totes les parelles de gegants presents i associades a la federació.
Les activitats van haver de ser realitzades a l’interior del Cúbic per la pluja que va afectar tot el país durant aquests dies.

 

 

https://flic.kr/s/aHskHqfpmk

 

 

Los pasados dìas 27 y 28 de octubre se celebró en la vecina ciudad de Viladecans la 21 edición del encuentro de gigantes de nuestra comarca, el Bajo Llobregat.
En el siguiente enlace podéis ver algunas fotos del cambio de hereu y pubilla así como el baile representativo con la participación de todas las parejas de gigantes presentes y asociadas a la federación.
Las actividades debieron ser realizadas en el interior del Cúbic por la lluvia que afectó todo el país durante estos días.

Last October 27 and 28 was held in the neighboring city of Viladecans the 21st edition of the meeting of giants of our region, Baix Llobregat.
In the following link you can see some pictures of the hereu and pubilla change as well as the representative dance with the participation of all the pairs of giants present and associated with the federation.
The activities had to be carried out inside the Cúbic due to the rain that affected the whole country during these days.

Les 27 et 28 octobre derniers a eu lieu dans la ville voisine de Viladecans la 21ème édition du meeting des géants de notre région, le Lower Llobregat.
Dans le lien suivant, vous pouvez voir quelques photos du changement de hereu et de pubilla ainsi que la danse représentative avec la participation de toutes les paires de géants présents et associés à la fédération.
Les activités ont dû être menées à l’intérieur du Cúbic en raison de la pluie qui a touché tout le pays pendant ces jours.

Publicat dins de general | Deixa un comentari