Imatges de la XXIª Trobada de gegants del Baix Llobregat

Els passats dies 27 i 28 d’octubre es va celebrar a la veïna ciutat de Viladecans l’21 edició de la trobada de gegants de la nostra comarca, el Baix Llobregat.
En el següent enllaç podeu veure algunes fotos del canvi de hereu i pubilla així com el ball representatiu amb la participació de totes les parelles de gegants presents i associades a la federació.
Les activitats van haver de ser realitzades a l’interior del Cúbic per la pluja que va afectar tot el país durant aquests dies.

 

 

https://flic.kr/s/aHskHqfpmk

 

 

Los pasados dìas 27 y 28 de octubre se celebró en la vecina ciudad de Viladecans la 21 edición del encuentro de gigantes de nuestra comarca, el Bajo Llobregat.
En el siguiente enlace podéis ver algunas fotos del cambio de hereu y pubilla así como el baile representativo con la participación de todas las parejas de gigantes presentes y asociadas a la federación.
Las actividades debieron ser realizadas en el interior del Cúbic por la lluvia que afectó todo el país durante estos días.

Last October 27 and 28 was held in the neighboring city of Viladecans the 21st edition of the meeting of giants of our region, Baix Llobregat.
In the following link you can see some pictures of the hereu and pubilla change as well as the representative dance with the participation of all the pairs of giants present and associated with the federation.
The activities had to be carried out inside the Cúbic due to the rain that affected the whole country during these days.

Les 27 et 28 octobre derniers a eu lieu dans la ville voisine de Viladecans la 21ème édition du meeting des géants de notre région, le Lower Llobregat.
Dans le lien suivant, vous pouvez voir quelques photos du changement de hereu et de pubilla ainsi que la danse représentative avec la participation de toutes les paires de géants présents et associés à la fédération.
Les activités ont dû être menées à l’intérieur du Cúbic en raison de la pluie qui a touché tout le pays pendant ces jours.

Publicat dins de general | Envia un comentari

XXIª Trobada de Gegants del Baix Llobregat

El cap de setmana vinent tindrà lloc a Viladecans la 21 edició de la trobada de gegants del Baix Llobregat. Els nostres músics seran un any més els encarregats de tocar la cançó del “ball del Baix”.

El próximo fin de semana tendrá lugar en Viladecans la 21 edición del encuentro de gigantes del Baix Llobregat. Nuestros músicos serán un año más los encargados de tocar la canción del “baile del Baix”.

Next weekend will take place in Viladecans the 21st edition of the meeting of giants of the Baix Llobregat. Our musicians will be another year in charge of playing the song “Dancing of Baix”.

Horaris / Horarios /Schedules

Dissabte /Sábado / Saturday /27

16h. Plaça Europa. Plantada de Gegants/ Plantada de los gigantes/ Planted of giants.
17:30h. Inici Assaig del ball del Baix/ Inicio del ensayo del baile del Baix/ Beginning of the Baix dance rehearsal.

19h. Inici Cercavila/ Inicio del pasacalles/ Start Parade.
20h. Plaça de la Vila. Canvi de Pubilla/ Cambio de Pubilla/ Change of Pubilla.
20:30h. Obertura del Mercat per a guardar els gegants/ Apertura del mercado para guardar los gigantes/ Opening of the Market to keep the giants.
21h. Sopar i fnal de festa/ Cena i fin de fiesta/ Dinner and party’ end.

 

Diumenge / Domingo / Sunday 28

9:30h. Plaça Europa. Plantada dels gegants i esmorzar/ Plantada de los gigantes y desayuno/ Planted of giants and breakfast.

11h. Inici del cercavila/ Inicio del pasacalles/ Start of the parade.

13h. Plaça Europa. Inici del ball del Baix/ Inicio del baile del Baix/ Start of the Baix dance.

Publicat dins de general | Envia un comentari

Ciutat Gegantera 2020

Ens complau comunicar que des de divendres 28 de setembre Sant Boi de Llobregat es Candidata a ser Ciutat Gegantera l’any 2020, afrontem el repte d’organitzar aquest esdeveniment amb gran il·lusió sabent la responsabilitat que té, la nostra proposta una trobada per a tots i totes.

Publicat dins de general | Envia un comentari

Actualització del calendari

Des de avui ja esta disponible el calendari d’activitats dels gegants de Casablanca pel 2018 http://webs.gegants.cat/casablancasantboi/calendari/

També podeu seguir l’actualitat de la colla al nostre Facebook 

Publicat dins de general | Envia un comentari

Passejada de l’Home dels Nassos

Diumenge 31 vam fer la tradicional passejada pels carrers de Sant Boi de l’Home dels Nassos en el enllaç podeu gaudir de les imatges de la matinal https://flic.kr/s/aHsktVK38u

Publicat dins de general | Envia un comentari

Els gegants de Casablanca i el nadal 2018

Dimecres 20 col·laboració dels grallers amb l’escola municipal de musica Blai Net a les 19:30h en la parroquia de Sant Baldiri.

2017-12-17 12.45.27

 

 

 

 

Diumenge 31 tradicional passejada de l’home dels nassos a les 11:00h, recorregut: plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluis Pascual Roca, mercat de la Montanyeta, riera Basté, Lluí­s Castell, O’Donell, Nou, Major, plaça Presas, Compte Borrell, rambla Rafael Casanovas i plaça Ajuntament.

20171216_180704

 

 

 

 

 

 

Dimarts 2 de gener Benvingut Xumet. Festa de benvinguda del xumet amb musica de l’Agrupament Cultural Sant Josep Obrer i tallers de gegants i diables de Casablanca, a les 17:00h en la plaça dels focs de Sant Joan.

Publicat dins de general | Envia un comentari

Activitats dels gegants a desembre

Hem començat el mes de desembre amb la sortida en aquest fred matí de diumenge per acompanyar als nostres amics de l’associació cultural Aigüestoses de Sant Andreu de la barca en la seva 22 trobada, a l’enllaç https://flic.kr/s/aHsma4iKhm podeu veure algunes imatges de la trobada.

En aquesta ocasió heDSC_5752-31m portat a Fadrí i a Pam i Pipa.

 

 

Propera activitat de la colla 31 de desembre a SantBoi en la tradicional sortida del home dels nassos.

Aquest any no estarem presents en la fira de la Puríssima per motius aliens a la nostra voluntat.

Publicat dins de general | Envia un comentari

22ª Trobada Andreu i Quimeta

sant andreu 2017Diumenge 3 de desembre els gegants de Casablanca estaran a la Trobada gegantera de l’Agrupació Cultural Aigüestoses de Sant Andreu de la barca

Horaris:

10:30h – Plantada dels Gegants al Parc de la Solana.
11:15h – Inici cercavila pels carrers de la ciutat.
13:00h – Arribada Plaça Federico Garcia Lorca.

Publicat dins de general | Envia un comentari

Festes de Casablanca 2017

19399282_765668866936481_108621469733487384_n

 

Un any més tornen les festes del nostre barri Casablanca de Sant Boi de Llobregat.

 

 

 

 

DSC_5336

 

Fidels a la nostra cita estarem el matí­ dissabte 1 de juliol amb les Matinades de grallers des de les 8.30 h pels carrers del barri.

 

DSC_5636

 

Diumenge 2 de juliol a les 9:30 h comencem la 18 Trobada de gegants amb la plantada en la plaça dels Gegants i esmorzar pels geganters a l’escola Casablanca.
A les 11:30 h iniciem el cercavila amb les colles de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Guissona, Ampa Mare de Deu del Carme del Prat de Llobregat, Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca i Cornellà de Llobregat.

Segueix-nos al nostre Facebook

 

 

Publicat dins de general | 2s comentaris

Capvuitada de festa major

DSC_2423-6

Diumenge 28 de maig en Pam i Pipa va participar a la capvuitada de festa major de Sant Boi en el enllaç podeu ver un recull d’imatges https://www.flickr.com

Publicat dins de general | Etiquetat com a , , | Envia un comentari