Inauguració Exposició Univers Geganter

Dimecres 11 de gener es va inaugurar la exposició “Univers Geganter imatgeria festiva Santboiana”  on trobareu un gran treball de recerca amb figures provinents de les colles de diables de Casablanca i de Sant Boi, les colles geganteres de Sant Boi i Casablanca, escoles de la ciutat i de particulars.

Conjuntament estan exposades les fotografies guanyadores del concurs Nacional de fotografía i els Gegants Gegantons i Capgrossos de l’ACGC.

La exposició estará oberta fins el 20 d’abril al equipament municipal Can Massallera.

Publicat dins de general | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Sortida dels Gegants de l’ACGC

 

Comencem l’any amb sortida a Viladecans per celebrar el primer aniversari dels nostres fillols Àlex i Eulalia de la colla de Diables de Viladecans.

Les colles participants les podeu ver al cartell de la trobada que teniu aquí sota. Per la nostra part com actual Ciutat Gegantera portarem en representació de l’ACGC els gegants de Catalunya que hi havien d’haver vingut a l’estrena l’any passat, pero la indisposició per causa de la Covid-19 de gran numero de membres de la colla de Tortosa (33 Ciutat Gegantera) ho va impedir.

Tot esperant el nou calendari de sortides dels gegants de Catalunya que s’ha d’aprovar avui mateix per saber quan farem la propera sortida amb en Traball i na Cultura abans de donar el relleu a Santa Coloma de Gramanet 35 Ciutat Gegantera.

Publicat dins de general | Etiquetat com a , , , , , , , | Deixa un comentari

Exposició Univers Geganter

Sota el títol “Univers Geganter”  la Colla Geganters i Grallers de Casablanca de Sant Boi de Llobregat, organitzem a Can Massallera  una exposició amb l’imatgeria festiva Santboiana. La exposició serà inaugurada el 11 de gener a les 19 hores.

L’exposició estarà oberta del 12 de gener fins el 20 d’abril a grups escolars i entitats que vulguin en horari escolar, i oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous a partir de les 17h fins a les 19,30 hores

A més estarán exposades les fotografies guanyadores del concurs Nacional de Fotografia ” Sant Boi Ciutat Gegantera 2022″

Publicat dins de general | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Bon Nadal

Des de la Colla de Geganters i Grallers de Casablanca us volem desitjar unes Bones Festes i bon any 2023

Publicat dins de general | Etiquetat com a , | Deixa un comentari