Un gran detall d’en Marc Màrquez i en Josep!

Fa unes setmanes vam visitar Cervera amb motiu de la XXIX Ciutat Gegantera. Tal com vam arribar, ens va atendre molt amablement un gran home, el qual ens va explicar part de la història de la localitat i va procurar i aconseguir que no ens faltés absolutament de res durant la nostra estada a la capital de La Segarra. Al trobar-se amb l’afició de la nostra colla per Marc Márquez ens va dur (pagant tot de la seva butxaca) al museu del pilot i es va comprometre a enviar-nos una samarreta dedicada.

Avui ens ha visitat el nostre bon amic Josep i la seva dona i ens ha donat la samarreta promesa. Per a nosaltres ha estat tot un plaer tornar-lo a veure. Tot un detall per part d’en Josep i d’en Marc.

Josep, has de saber que els Geganters de Terrassa t’estem molt agraïts per tot el que has fet per nosaltres des de el primer segon, que et valorem molt i ets una persona fantàstica! De ben segur ets l’home amb més cases de la ciutat de Terrassa, doncs aquí sempre en tindràs una per cada membre de la nostra colla. Sempre seràs benvingut aquí.

Moltes gràcies de part dels Geganters de Terrassa i tots els nostres gegants! Una forta abraçada amic!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.