36a Trobada de Gegants de Masquefa

Dissabte 13 de maig vam participar a la Trobada de Gegants de Masquefa emmarcada a la Festa Major petita de Sant Isidre. A la poca estona d’arribar, ens va interrompre la pluja, fet que va fer canviar tot el programa de la festa de gegants. Vam fer una mostra de balls de gegants intercalada amb la trobada de ball de bastons a cobert, que va acabar en un cercavila fins al local dels geganters de Masquefa.

Allà va tornar a ploure, fet que va fer que haguéssim de córrer per guardar els gegants i s’hagués de cancel·lar el sopar de germanor amb totes les colles. Moltes gracies als Gegants de Masquefa per la vostra rebuda, tot i els contratemps amb la pluja! En aquesta ocasió, la nostra colla va tornar a tenir l’acompanyament musical del grup de Gralles de Viladecavalls.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.