Benvinguts

Benvinguts al web dels Gegants del carrer de Viserta,

En aquest espai de la xarxa trobareu tot el relacionat amb aquests elements festius de Monistrol de Montserrat.
Esperem que de la mà dels centenaris Gegants de Viserta recorregueu la seva trajectòria, n’aprengueu la seva història, dades, les anècdotes més curioses… El nostre desig és que aquest portal us resulti interessant i us ajudi a apropar-vos més a les Festes del Carrer i als Gegants de Viserta.

IMG_5496

5 respostes a Benvinguts

  1. Molt bones me dirijexo a Vds.resulta que som una colla de 6 amics quel el nostre entreteniment es fer col.lecció de placas de cava,a les hores he contactat amb Vds. per que me donguin el permís per poguer fer dels vostres gegants amb les correponens placas,si me donguesiu el permis veig que també teniu algun gegantó i Cap grossos,els gegants ya als ting controlats aixi com els seus noms pro més inposible poguer captar el nom del gegantons i capgrossos per lo que si m´enviesiu alguna foto me fariu un gran favor.

    Si teniu algun dubte me podeu trocar el tel. 938487175

    Salutacions

    Ramon

  2. PAU diu:

    que guapos
    els gegnts

  3. Bona tarda,

    Us enviem el link a la notícia sobre el Centanari dels Gegants de Viserta per si és del vostre interès: http://www.montserrati.cat/societat/monistrol-celebra-el-centenari-dels-gegants-de-viserta/

    Ens podeu seguir a Twitter (@MontserratiCat), Facebook (Montserrati.cat) i Youtube (MontserratiTV). Us animem a participar a les xarxes socials i compartir els enllaços que us interessin.

    Atentament.
    Montserrati.cat
    http://www.montserrati.cat

  4. irene Anglada diu:

    Hi haurà indicacions dissabte i zones de parquing?

  5. irene Anglada diu:

    Això ja és demà a la tarda!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *