XIX Trobada de Gegants i III Mostra de Grups Folklòrics

El 19 de novembre de 2011, dins dels actes de la Festa Major de Sant Climent, es va celebrar la XIX Trobada de Gegants i III Mostra de Grups Folklòrics. El programa previst contemplava la plantada de gegants i bestiari, la mostra de músics i la mostra de balls que s’havien de celebrar a la Plaça de la Vila. A causa de la pluja que ens va acompanyar durant la jornada, aquests actes van ser traslladats a la sala gran del Casal de Cultura, on, malgrat el temps, s’hi van aplegat un bon grapat de persones.

En aquesta edició vem comptar amb la participació dels gegants indis de Reus, els de Vilassar de Dalt, els de Sant Boi de Llobregat i els d’Ullastrell, així com dels capgrossos d’Igualada, els Bastoners de Sant Cugat del Vallès, el Ball de Gitanes de Balls, la colla de trabucaires Els Carrasclets de Torrelles de Llobregat, la Víbria de Barcelona, el Corb de Corbera de Llobregat, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i el Gall de Parets del Vallès.

Després de la mostra de músics i dels balls de les diferents comparses, i veient que la pluja havia desistit, vem celebrar un petit cercavila que ens va portar de nou fins a la Plaça de la Vila on vem poder acomiadar l’acte amb l’Esclat Fi de Festa, és a dir, amb la ballada conjunta de tots els balls i entremesos i la traca final que va cloure l’acte.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *