XXII Trobada de Gegants i VI Mostra de Grups Folklòrics

El passat 23 de novembre va tenir lloc, en motiu de la Festa Major, la XXII Trobada de Gegants i la VI Mostra de Grups Folklòrics. La jornada va començar amb la Passada de la Banda de Música de Cardona pels carrers de la vila, cridant a tothom a participar dels actes de la Festa Major. Acabada la passada, les primeres colles convidades ja feien acte de presència a la Plaça de la Vila. Després de la mostra de música, els balls van prendre el centre de la Plaça, on vam gaudir de les actuacions de les colles que enguany ens acompanyaven: els gegants de Santa Coloma de Cervelló, de Castelldefels, Nous de la Casa de la Caritat o del Corpus de Barcelona, i els gegants Vells del Prat de Llobregat; els Nanos de Reus; el Ball de Pastorets de Cubelles, els Falcons de Barcelona, la Mulassa de Falset, els Cavallets de Mataró, la Llopa de Calella i el Lleó de Tarragona, acompanyat per la Banda de Música de Cardona.

Els balls de les colles participants van donar pas a un lluït cercavila pels carrers de la població que, com ja és tradicional, va acabar amb l’Esclat fi de festa, on totes les comparses participants van realitzar el seu ball conjuntament, en un final apoteòsic que culminà amb una traca final.

Per acabar el matí de Festa Major, i acomiadar els Gegants de Sant Climent fins la propera Festa Major, la Banda de Cardona va acompanyar en Climent, la Roser, la Llúcia, el Sol i la Lluna fins al Casal de Cultura, en la Tancada dels Gegants.

Acabada la Festa Major, des dels Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat no ens resta més que agrair a totes les colles la seva participació i col·laboració per al bon funcionament de l’acte, i a tot el públic climentó per acompanyar-nos durant el matí de Festa Major.

 

Fotos: Robert Carles Quirantes i Mercè Ricart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *