Concurs d’Instagram #lallagostaesgegant16. 7a Trobada Gegantera: 13 de març

Capçalera Trobada 2016

A la 7a Trobada Gegantera de la Llagosta estrenem concurs d’Instagram #lallagostaesgegant16

Instagramer! Fes tantes fotos com vulguis dels Gegants i Gegantes protagonistes de la 7a Trobada Gegantera de la Llagosta 2016 i penja-les a Instagram amb l’etiqueta #lallagostaesgegant16 el diumenge 13 de març.

Els premis del concurs d’Instagram seran uns lots de productes, vals de compra i descomptes dels comerços col·laboradors de la Colla Gegantera de la Llagosta.

BASES DEL CONCURS

  1. Per a participar cal ser seguidor/a de l’usuari de GegantsLlagosta a l’Instagram. Haurà de penjar les teves fotos a Instagram amb l’etiqueta (hashtag) #lallagostaesgegant16 el diumenge 13 de març de 2016, entre les 9 hores i les 17 hores.
  1. El concurs està obert a qualsevol persona, sigui o no de la Llagosta, pertanyi o no a qualsevol colla gegantera participant de la trobada. La seva participació és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.
  1. Cada concursant podrà participar amb tantes fotografies com vulgui, sempre que siguin de la 7a Trobada Gegantera de la Llagosta 2016 i que s’identifiquin amb l’etiqueta #lallagostaesgegant16. També és requereix ser seguidor/a del perfil dels Gegants de la Llagosta a Instagram. Qualsevol imatge pujada més tard de les 17 hores del 13 de març quedarà exclosa.
  1. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, però només es permetrà la participació al concurs amb imatges realitzades amb aquesta aplicació.
  1. Es rebutjaran les imatges que es considerin ofensives o lesives dels drets de les persones que hi apareguin, fins i tot en el cas que el participant tingui el permís d’aquelles persones per a mostrar-les. És responsabilitat de cadascú tenir el permís de cada persona que pugui sortir a la fotografia. Els organitzadors es reserven el dret de desqualificar aquelles fotos que es puguin considerar ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.
  1. El divendres 18 de març el jurat escollirà les fotografies guanyadores en funció del seu valor artístic, originalitat, identificatiu, genuí de la Trobada Gegantera i de la cultura popular gegantera.

El jurat estarà format per persones aficionades al món de la fotografia i a Instagram, totalment desvinculades amb l’entitat organitzadora. Per tant, podran participar tots aquells socis i sòcies de la Colla Gegantera de la Llagosta que així ho desitgin i que compleixin amb els requisits del concurs.

  1. Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a les seves fotografies i els seus noms es faran públics a la pàgina oficial de Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta i al compte de Gegants de La Llagosta.

Les persones guanyadores hauran d’enviar un correu electrònic a llagosta@gegants.cat o un missatge a través de Facebook a Gegants de La Llagosta amb les seves dades personals i de contacte (nom i cognoms, edat i contacte) per tal que se’ls pugui lliurar els premis. Aquestes dades no es dipositaran a cap base de dades i seran eliminades del compte de correu electrònic i Facebook.

Si després de 2 dies de la publicació del veredicte els Instagramers guanyadors/es no han reclamat el seu premi, aquests passaran a la següent foto classificada segons els criteris del jurat. L’organització quedarà eximida de la responsabilitat respecte els 3 primers guanyadors i, així successivament fins a trobar els guanyadors del concurs.

  1. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a la Colla Gegantera de la Llagosta per a que les pugui utilitzar per a promocionar i difondre la 7a Trobada Gegantera o la cultura gegantera, a la pàgina web i a les xarxes socials. Sempre se’n reconeixerà l’autoria, amb identificació del seu nom a cada imatge, a no ser que es demani expressament que no hi figuri. En el cas que guanyin menors d’edat, el pare/mare o tutor/a n’autoritzarà els drets per utilitzar-les i fer-ne difusió.
  1. Premis:

      *   Primer premi: 170 euros en vals de compra, descomptes i obsequis dels comerços col·laboradors.

      *   Segon premi: 100 euros en vals de compra, descomptes i obsequis dels comerços col·laboradors.

      *   Tercer premi: 70 euros en vals de compra, descomptes i obsequis dels comerços col·laboradors.

En cap cas els premis podran ser diners en metàl·lic. Es proposarà una fotografia guanyadora per a cada premi, i hi haurà dues fotografies finalistes que passaran a ocupar el segon o tercer lloc per si la persona premiada no es posa en contacte amb la Colla Gegantera.

  1. La participació al concurs comporta l’acceptació total d’aquestes bases i, també, l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram. Tanmateix, comporta l’autorització per a divulgar públicament totes les fotografies a través de canals de comunicació, tant de l’Ajuntament de la Llagosta com de la Colla Gegantera de la Llagosta. L’entitat organitzadora es desvincula de possibles reclamacions per part de terceres persones en temes de Copyright.

 

Per a més informació:

Colla Gegantera de la Llagosta

llagosta@gegants.cat

Instagram: https://www.instagram.com/gegantsllagosta/

Facebook: https://www.facebook.com/gegantslallagosta

Twitter: https://twitter.com/gegantsllagosta (@GegantsLlagosta)

 

Comerços col·laboradors amb el Concurs d’Instagram: Florimueble, Instalponce Servicios, Spider-Can, Villaronga Perruquers, MjoiX, Clínica Dental Dr. Tarazona, Zafiro Tours, Strawberry Shoes, Bar-Restaurante La Familia, Vins i caves Boreal, El Barber del Vallès, Bar La Teja, El Taller de Ideo, El Món de Míriam, i La Costurera.

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment