Comunicat de la Colla Gegantera de la Llagosta

Joseps, Pepites, veïns i veïnes de la Llagosta i simpatitzants de la Colla Gegantera de la Llagosta: feliç dia de Sant Josep a tots i totes. Desitjar-vos que passeu un gran dia celebrant el patró del nostre poble.

Us volem comunicar que, malauradament, aquest any la festivitat de Sant Josep no contarà amb la participació de la Colla Gegantera ni amb la celebració de la, ja tradicional, trobada de gegants i capgrossos.

Aquesta trobada es realitza cada any al nostre poble des de fa set anys (cinc trobades ordinàries més dos trobades comarcals del Vallès Oriental i Occidental), amb la participació de diverses colles geganteres provinents de tota Catalunya, Andorra i altres parts de l’Estat o de l’estranger. La manera d’aconseguir que aquestes colles vinguin a participar de la festivitat del nostre patró amb nosaltres i facin d’aquesta trobada una gran festa, és tornant les visites que ens fan.

La Colla Gegantera de la Llagosta porta als gegants i capgrossos del nostre poble per totes les ciutats i pobles amb les quals es concerta l’intercanvi, fent que aquest costum i tradició continuï viva a qualsevol lloc on som convidats.

Malauradament, aquest any no tenim disponibilitat del vehicle habitual amb el qual desplaçàvem als gegants, i per tant no podem adquirir el compromís de tornar la visita amb cap colla, fet que fa impossible l’organització de la que seria l’octava trobada gegantera del nostre poble.

Portem des del mes d’octubre contactant amb els tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta per a solucionar aquest problema, però fins ara no hem pogut fer efectiva cap solució que faci possible organitzar la trobada o cap altra activitat amb la participació de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Agraïm el vostre interès i esperem que continueu interessant-vos en l’agenda de la nostra colla, a l’espera de que podem solucionar aquesta problemàtica i continuem gaudint per molts anys de la cultura i la tradició dels gegants i capgrossos del nostre poble.

FALERA GEGANTERA!!!

La Llagosta, 19 de març de 2014

Colla Gegantera de la Llagosta
https://www.facebook.com/gegantslallagosta

1 comentari

  • By Colla de Gegants de Rubi, 21 març 2014 @ 0:13

    Estem amb vosaltres, lluitem per la nostra cultura i entitat. No podem permetra aquet cop baix, i hi ha molta incultura en aquet pais.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment