Comença la Festa Major de Sant Climent

Avui, 23 de novembre, diada de Sant Climent, comencen els actes de la Festa Major d’Hivern. Com ja és habitual, els actes inclouen la Trobada de Puntaires, la Missa en Honor a Sant Climent, el Vermut Popular, el Ball de Festa Major, l’Aplec de la Sardana, i la nostra XX Trobada de Gegants i IV Mostra de Grups Folklòrics.

Com a novetat especial d’aquest any cal destacar la reaparició de la colla de diables local, els Fomarians, que malgrat no realitzaran el tradicional correfoc de Festa Major, ens deleitaran amb els Versots que han preparat per donar inici a la festa, el 23 de novembre, a les 8 del vespre a la Plaça de la Vila.

Podeu consultar tots els actes al següent enllaç:

http://santclimentdellobregat.cat/agenda/1556

Bona Festa Major!

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *