Ja som Ciutat Gegantera de Catalunya 2018!

Sant Climent de Llobregat ha estat proclamada, el passat dissabte 4 de febrer a Sant Feliu de Llobregat, durant l’Assemblea General de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, XXXI Ciutat Gegantera de Catalunya.

La candidatura climentona apostava per un nou model de festa que proposava una revalorització del simbolisme i responsabilitat que implica el nomenament com a Ciutat Gegantera, i uns actes centrals on les colles participants ho farien en condició de representants del seu territori. La proposta va comptar amb el suport majoritari de les colles sòcies de l’Agrupació presents a l’Assemblea, convertint així Sant Climent de Llobregat en la Ciutat Gegantera de Catalunya 2018, després de dos anys consecutius sense que cap població ostentés aquest títol.

Els actes centrals de celebració es duran a terme el cap de setmana del 16 i 17 de juny de 2018. Paral·lelament es celebraran actes durant l’Exposició de Cireres i la Festa Major.

La proclamació comporta també, que des del 17 de juny de 2018 i fins a la celebració de la següent Ciutat Gegantera, els geganters de Sant Climent tindran l’honor i el deure de fer ballar en Treball i na Cultura, els gegants de Catalunya, durant els actes on la junta de l’Agrupació aprovi la seva participació.

Moltes gràcies a totes les entitats, comerços i particulars que heu donat suport a la candidatura, i a les colles de l’Agrupació que heu confiat en el nostre projecte. Esperem que en fer-se realitat esdevingui un revulsiu que potenciï el fet geganter i el títol de Ciutat Gegantera en el futur.

_SAB1339_redimensionar

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *