Sant Quirze del Vallès

25è aniversari dels gegants de Sant Quirze del Vallés

http://www.youtube.com/watch?v=MssMbFanyJM

6 Comments

 • By Marc, 16 març 2011 @ 9:06

  Salut!
  Em sap molt greu no haver pogut estar a la primera sortida al Prat. Estava fora per la setmana blanca, però els últims dies vaig estar malalt. La pròpxima sortida, us juro per les mans del Feliu, eh Albert?, que no hi faltaré.

  Ens veurem dilluns vinent.

  Fal·lera quirzetenca

  P.D: aquesta és meva, us agrada?

  Cuideu-vos tots i totes

  Marc Llamas i Devesa

 • By marc, 30 març 2011 @ 23:00

  Salut a tothom.

  Ja falta menys per la sortida a la Seu d’Urgell, la capital pirinenca i gegantera. Crec que serà una gran experiència veure reunits tants gegants en una ciutat situada al bell mig d’una comarca de muntanya com ho és l’Alt Urgell. Serà molt entranyable viure un cap de setmana amb tots i totes vosaltres. Prepara’t Seu d’Urgell, que la Colla de Sant Quirze ja vé.

  Gràcies per tot.

  Sou únics!

  Marc Llamas i Devesa

 • By marc, 17 maig 2011 @ 20:26

  Salut amics.

  Permeteu-me anunciar-vos que l’any vinent, un dels nostres gegants, el mussol Feliu, complirà 10 anys del seu naixement. Per celebrar aquest fet, prepararé una sorpresa especial per a vosaltres. Em temo que haureu d’esperar, però no per molt de temps.

  Us agradarà.

  Salut i fal·lera!

  Marc

 • By marc, 6 juny 2011 @ 23:23

  Salut a tots!

  Em sap greu no haver vingut a la sortida a Barcelona. Ja m’han dit aquest fet: un tango amb el Quirze i la Julita, una passada!

  Manel, Albert i Xavi, un gran exemple a seguir!

  Si existien els tres mosqueteros, existeixen els tres giganteros. Aquest és meu. (:

  Està clar que la fsmília Beltran és una llegenda viva dins del món geganter.

  Salut i fal·lera!

  Marc Llamas

 • By marc, 13 juliol 2011 @ 16:33

  Salut amics!

  Quan de temps, oi? Jo m’estic al meu poble, Saldes. Com van les sortides? Espero que bé. Quants dies sense veure’us, quin pal! Encara que jo no sigui ara amb vosaltres (no vol dir que hagi estirat la pota), teniu tot el meu suport. Ja ens veurem per la festa major de Sant Quirze del Vallès.

  Molts records per a tots!

  Salut i fal·lera!

  Marc

 • By marc, 29 juliol 2011 @ 13:02

  Molt bones, colla!

  Ja ha passat molt de temps des de que vaig marxar de vacances. Encara falta per la festa major, però d’aquí pocs dies ja hi seré donant la tabarra. (:

  Ja tinc ganes de veure’us. Us trobo molt a faltar, moltíssim!!

  Molts records!

  Marc

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment