Participem a la Passada de les Santes 2015!

Aquest any com a fet excepcional a Mataró la nostra colla gegantera va participar en la Passada de les Santes. Durant els dies oficials de Les Santes, la festa major de Mataró (del 25 al 31 de Juliol), hi participen les colles institucionals. Aquest any a causa de la celebració del 25è aniversari de la colla, hem pogut participar-hi. És el primer cop, que per la Passada de les Santes, que se celebra el 27 de Juliol, dia oficial de festa Major (el mateix dia de les matinades i l’anada a ofici) hi participa una colla gegantera no institucional. El Mossèn Biscuter també va arribar a participar però en aquest cas no va fer dormida a l’ajuntament.
És per tant el primer cop que la colla d’Iluro participa activament en un acte de Santes i és per això que volem agrair a l’ajuntament i a totes les colles institucionals que ens han donat aquesta oportunitat.
Us deixem l’enllaç de la nostra dormida a l’ajuntament.

 

Enllaç de Premsa del diari El Punt Avui:

Aquí!

Les Santes. La passada. Acte per exelencia de cercavila de les comparses pels carrers del centre de la ciutat.

La colla gegantera d’Iluro a la Passada. FOTO: O.D. El Punt Avui

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *