Benvingut FRETA!

🤩 Dissabte va ser un dia molt emocionant per a tota la colla: en Freta, el nou gegantó de la colla, va veure la llum després de moltes setmanes de feina per a què tot estigués a punt! Enmig d’un espectacle, entre fum i confeti, apareixia alegre i trapella.

🥳 No us penseu que va estar sol! Els padrins de La Patufa de Llinars del Vallés i de Caldes de Malavella ens van acompanyar i també els gegantons de Montornés del Vallés, els del Carrer de la Riera de Vic i Sant Fruitós de Bages. I no només això! Vam fer la primera cercavila pel centre de la ciutat post-pandèmia! L’emoció a flor de pell podent gaudir dels nostres carrers i les nostres places!

🎉Seguim amb l’Iluro, l’Alarona, l’Iluret i…en Freta!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *