Els gegants se’n van a la Festa dels Súpers!

Els Gegants de Sant Climent participaran aquest diumenge 26 d’octubre a al Festa dels Súpers, que com és tradicional, es celebra a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Els nostres gegants participaran a la festa en dos cercaviles, un a les 10.30h del matí, i l’altre a les 14.45h de la tarda. La colla de geganters i grallers us vol convidar a acompanyar els nostres gegants en aquesta festa, i és per això que dimecres a les 18.30h se celebrarà una reunió informativa a Cal Marí.
Si ens voleu acompanyar, veniu a la reunió informativa del dimecres o bé envieu-nos un e-mail a santclimentdellobregat@gegants.cat dient-nos quants nens i nenes menors de 14 anys vindreu i quants adults.
Tots els climentons que ho desitgeu, sortirem conjuntament des de la Plaça de la Vila, a les 8.30h del matí.
I molt important, no us descuideu de portar una samarreta verda!

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *