Els gegants de Sant Climent marxem a terres basques.

El proper pont de maig els gegants de Sant Climent de Llobregat, acompanyats dels gegants de Molins de Rei, viatjarem a terres basques per participar divendres 1 de maig a la XXX Trobada de Gegants de les Festes de la Txantrea, barri de Pamplona, i diumenge 3 de maig, a la Fira d’Artesans de la població gipuzkoana d’Orio.

Txantreako Konpartsa, amfitrions de la XXX Trobada de Gegants de les Festes de la Txantrea de Pamplona

Amb aquesta doble acutació, els Gegants de Sant Climent de Llobregat serà la primera vegada que surten fora del Principat de Catalunya en els seus 22 anys d’història. A banda dels geganters de Molins de Rei, ens acompanyaran en aquestes actuacions els grups de grallers “Xalocs” i “Els Ginjolers”, que aportaran el punt músical per poder fer ballar els nostres gegants per terres basques.

La Fira d’Artesania tindrà lloc el diumenge 3 de maig. La fira restarà oberta des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda. Exhibició i venta d’una àmplia varietat de joies, herbes medicinals, mel, cerámica, dolços, roba, sabons, locions, orxata, … Gegants catalans passejaran pels carrers acompanyats de la seva música. A la Horriako Plazan.

Més informació a:

– Web de la Txantreako Konpartsa (Fiestas de la Txantrea 2015): www.txantreakokonpartsa.org/es/fiestas/saludo

– Web de l’Ajuntament d’Orio: www.orio.eus

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *