Arriba la GEGANTADA 2015!

Torna la GEGANTADA 2015!, enguany amb algunes novetats. La tarda començarà amb la XXIII Trobada de Gegants, amb la participació dels gegants de Sant Boi de Llobregat, la Palma de Cervelló i Manlleu. Acabada la trobada, el Situ sortirà a remullar tots els nens i nenes! El tiquets del sopar popular es podran comprar la mateixa tarda a la barra de la plaça al preu de 5€. En acabat celebrerem el Concurs Internacional d’Aixecar el Porró. A 2/4 de 10 començarà l’ESCAPADA DELS GEGANTS, cercavila nocturna dels gegants acompanyats per la txaranga SIX PACK. Arribats a la plaça, començaran els concerts a càrrec dels grups ALTERCAT i RUMBALBAR.

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *