Recuperem el “Ball del Patatuf”!

A través de la iniciativa d’alguns membres del Ball de Gitanes de Sant Climent, enguany, de cara a la Festa Major, ens hem plantejat el repte de recuperar el “Ball del Patatuf”, una dansa típica de la nostra zona, que volem convertir en un més dels Balls de la nostra Festa Major, sumant-se als gegants, les gitanes i els capgrossos.

Per fer-ho possible necessitem balladors i balladores, els més petits del poble. És per aquest motiu, que els dimarts d’octubre i novembre es realitzaran uns tallers per ensenyar aquesta dansa als més petits.

Divendres 18 de setembre, a les 18.30h, tindrà lloc la reunió informativa per a pares i mares al Casal de Cultura.

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *