Llibre de Visites

 

Aquest és l’espai del nostre web on podreu deixar els vostres comentaris referent a la vostra opinió sobre què us ha semblat el nostre web.

També podeu dir-nos suggerències per tal de poder fer d’aquesta pàgina una font d’informació extensa pel patrocini dels nostres Gegants a la xarxa d’internet.

Gràcies!

Quant a Viserta

Els Gegants de Viserta foren estrenats l'any 1914 durant les festes de carrer que el veïnat de Viserta celebrava per la Capvuitada de Corpus Christi. La seva tradició, segons fonts orals, es recula a mitjans del segle XIX.
Aquesta entrada ha esta publicada en Llibre de Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Llibre de Visites

  1. Felicitacions per la vostra web. La veritat es que els continguts son molt complerts i la informació molt detallada. Es nota que hi heu passat hores treballant-hi.
    Espero que aneu actualitzant la informació, i que feu que la web sigui ben dinàmica. Continueu treballant així

    Amador

  2. Carles diu:

    hola, molt maca la web molt completa i interesant ja anire mirant de tant en tant les novetats

  3. Sara diu:

    La veritat es que m’ha agradat força la web que heu creat, com molt be han dit, en els comentaris anteriors, la web a quedat molt ben feta i amb un contingut molt detallat.
    la veritat es que m’agrada força ^^
    Ja seguiré passant-me i comentant.
    Vagi be!
    dwww

  4. Eric diu:

    Hola, he mirat aquesta web i m’ha semblat que està molt ben distribuida, que les fotos són molt boniques i molt ben fetes i que els gegants són molt originals i molt macos.
    Amb molt d’afecte i amistat,

    Eric geganter

  5. Aleix diu:

    Anem cap als 100 anys de gegants!! Felicitats a tota la colla, en especial a una persona molt coneguda implicada en les festes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *