Experiència Festa Gegantera Hostalric

24a Festa Gegantera d’Hostalric, per la Família Cervera Martínez

Trobada atípica, dissabte tarda, dia plujós, tots corrent per muntar els gegants: els minuts de treva de l’aigua s’han d’aprofitar. Ja instal·lats al seu lloc, els nostres gegants fan patxoca, i els timbals i les gralles desperten i comencen a fer el que millor saben que és animar la festa. Els petits i no tan petits mengen coca amb xocolata, mentre els grans no sabem si finalment sortirem de cercavila.

La treva de la pluja fa que fem una cercavila ràpida pels carrers del centre d’Hostalric. Ens cauen unes gotes i ens accelerem… Com sempre, gaudim de la gran secció musical que tenim. Recollida ràpida i anem cap al sopar totes les colles juntes al pavelló esportiu. Una mica de fresca però tots junts fem que no es noti molt. Després del cafetó s’improvisa un partit de futbol aprofitant el pavelló: les dones i els petits i no tant petits juguen mentre alguns comentem les jugades. Com sempre, bon ambient i ganes de gresca!

El final de la trobada arriba: deixem les torres, la muralla i la Fortalesa d’Hostalric fins a una altra vegada. Ja sabeu: si teniu ganes de passar-ho bé amb la Colla Gegantera de la Llagosta no dubteu un instant! Apunteu-vos perquè us divertireu!!!

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment