Ja hem acabat la temporada!

 

I ja, a punt d’acabar l’any, la Colla Gegantera d’Iluro (Mataró) donem per acabada la temporada.

Aquest ha estat sense dubte, un any per a recordar, doncs ha estat un any d’alló més especial. Per una part, remarcar que aquest any la III Mostra de Balls de Gegants de Mataró, ha estat la més participativa de la història, fent que a prop de 1800 persones gaudissin de la Mostra i que més de 2000 gaudissin de tot l’acte. Un any per a recordar, doncs l’Iluro i l’Alarona, han sortit 3 cops de Catalunya. Per una banda vam anar a Vilafranche de Conflent a la Catalunya Nord per el pont de pasqua. Per l’Agost vàrem anar a Millars i al pont del pilar, creuàvem per primer cop el Mediterrani per arribar a Campos (Mallorca)

La Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró, de la qual en som partícips, van assistir a la Trobada Europa de Gegants Portats, a Steenvoorder (Nord de França) i a prop de 15 membres de la nostra colla hi van participar.

També ha estat un any especial, doncs aquest any hem crescut molt com a colla, nous músics, nous portadors… i cada dia som més família.

Estem molt contents d’aquest any i esperem repetir-ho o superar-ho aquest 2013!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *