La Lourdes fa 10 anys!

El passat 16 de febrer, va ser un dia molt especial per a tota la colla… la gegantona de l’escola Mare de Déu de Lourdes de Mataró, la Lourdes, que va ser la nostra fillola, va fer 10 anys!!!

A les 17:30, molt puntuals, tots els gegants convidats restaven plantats a la porta de dalt de l’escola, l’Anna de l’escola pia Santa Anna, en Lucius Marcius del barri de  Peramàs-Esmandies, en Joaquim i la Maria de l’escola Cor de Maria, la geganta de Tavertet, els gegants de Sant Andreu de Llavaneres, els gegants d’Iluro, i com no, la Lourdes, van poder gaudir amb tots els infants de l’escola d’una xocolata amb melindros. A les 18:15, començàvem el nostre recorregut fins a la plaça de l’Ajuntament, que estava plena de gom a gom; després dels balls que vam realitzar, vam tornar a l’escola on vam gaudir d’un sopar de germanor!

Ens ho vàrem passar d’allò més bé!! Felicitats Lourdes!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *