Dia doble!

Avui hem tingut jornada completa!

https://youtu.be/OwuW3V4Qz-EAquest matí hem estat a la X Fira del Món Geganter! Hem anat a presentar els nostres gegants, com a figures noves, conjuntament amb d’altres com els gegants de Masquefa que també estrenaven còpies. Desprès hem realitzat la cercavila pels carrers de Llinars i finalment hem tornat fins a la plaça dels Països Catalans per donar als actes protocol·laris. Els geganters de Terrassa han entregat els gegants Treball i Cultura, que avui estrenaven un nou canvi,  a l’agrupació ja que no hi haurà ciutat gegantera aquest any. Aprofitem per felicitar a la colla gegantera de Terrassa per la feina feta durant aquest any.

Desprès hem passat a l’elecció de la Fira del Món Geganter 2017 que es realitzarà a Vacarisses amb el suport de les colles geganteres de Rellinars i Ullastrell. És el primer cop que se celebra amb la unió de tres colles geganteres i esperem que gaudim d’aquesta Fira del Món geganter!

Un cop s’ha donat per finalitzat l’acte tota la colla hem anat a agafar forces perquè a primera hora de la tarda hem marxat cap a les Drassanes, al Museu Marítim de Barcelona!

Els nostres gegants hi seran durant tota la setmana fins dissabte 24 que sortirem a la cavalcada de la Mercè! Queden només 6 dies! Us hi esperem! Bona setmana!

 

 

 

 

Tarda al Museu Marítim!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *