Sant Quirze del Vallès

Els gegants ballen a la Sagrada Família

Un altre diumenge amb pluja però fidels a la nostra tradició sortim cap a Barcelona per acompanyar en aquest dia tan especial als companys de la Sagrada Família i als Gegants de la Pedrera, sobre les 9:30 arribàvem al carrer Girona de la ciutat de Barcelona amb un “xirimiri“ que ens feia pensar el pitjor, però una vegada esmorzats un altre cop el sol ens visita en un matí que seria especial per a la nostra colla. A les 11:00 comencem el recorregut envoltant les paradetes de la Fira Modernista, de cop ens comuniquen que hi haurà un concurs de ball de gegants a ritme de Tango entre les cinc colles presents a la trobada, ens toca una peça a ballar i dit i fet comencem a ballar, al final de la trobada en avisen per megafonia per recollir els obsequis de la trobada i una vegada acabat donen pas al lliurament de premis del concurs de Tango amb la sorpresa que el primer premi és per a la colla de Sant Quirze del Vallès… quina alegria!!!! com no podria ser de un altre manera pugen a buscar el premi els balladors, en Manel Beltran i en Xavi Beltran, ells ens han fet gaudir d’un gran ball amb 70 kilos a les espatlles. GRACIES COMPANYS!

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment