Sant Quirze del Vallès

RESUM DE LA SORTIDA A LA LLACUNA

Diumenge amb un dilluns festiu a la vista i amb moltes ganes de visitar la vil·la de la Llacuna, era una sortida que prometia força i així ha estat, avui sincerament hem gaudit de debò, a dos quarts de nou havíem quedat per carregar gegants al local i sortir cap a la Llacuna, hora i quart de camí ens quedava per davant, arribem a la vil·la de la comarca de l’Anoia i comencem a muntar gegants, sortim a esmorzar per agafar forces, sobre les 12 del matí comencem el cercavil·la pels carrers del poble que surt des de la Plaça Major i acaba en la mateix punt d’inici sobre les 13:15 del migdia, això si, entren colla per colla per oferir als vilatans de la Llacuna la mostra de balls, sobre les 14:00 les gralles de totes les colles fan sonar la típica cançó de cloenda en les sortides de gegants el gener, febrer i el passi-ho bé, i comencem a recollir que els companys de la Llacuna ens han preparat un dinar genial, acabem el dinar amb el so de les gralles del grup amfitrió i tornada cap a casa que ens queda una estoneta de camí, això si demà és festiu.

Ja podeu veure fotos a la secció Picasa.

 

1 comentari

  • By Situs Slot Thailand, 3 agost 2023 @ 6:56

    Thanks in support of sharing such a fastidious thought, article is fastidious, thats why i have read it completely

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment