Sant Quirze del Vallès

Sant Joan a Vilassar de Mar

Dissabte tarda de gegants a la població de Vilassar de Mar, i és que feia temps que no sortíem un dissabte amb una calor que espantava, estàvem citats a les 16:00 al local dels geganters per carregar gegants, sobre les 17:15 arribàvem a la població del maresme acompanyats per unes 15 colles convidades que anàvem plantant davant el Passeig Marítim i amb una brisa que ens passava per el costat que s’agraia força, a les 19:00 comencem la cercavila pels carrers envoltats de gent per on passàvem i que ens portaria fins la plaça Josep Tarradellas, on cada colla faríem el ball de cloenda que acabaria sobre les 21:00, tornada al remolc per guardar els gegants i dirigir-nos a l’escola Vaixell Burriac que ens espera una bona botifarrada per sopar i, com no, un bon tros de coca de Sant Joan. Felicitats Joans i Joanes!!!!

Podeu veure les fotos a la secció Picasa.

 

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment