Sant Quirze del Vallès

Sortida a Badia del Vallès

16 DE JUNY. Un nou cap de setmana i tornem a treure els gegants al carrer, aquesta vegada visitàvem una població molt propera, concretament es celebrava el 1 Aplec de Gegants de Badia del Vallès.

A les 8.30 estàvem citats al nostre local per carregar el Quirze i la Julita i sortir direcció Badia, en arribar al la població del Vallès ens esperava el esmorzar preparat per els companys amfitrions, sobre les 11 del mati començava la cercavila per els carrers de Badia del Vallès i sobre les 12:30 era el moment dels balls protocol·laris i l’entrega del record de la trobada.

Des de Sant Quirze volem felicitar la colla de Badia per la seva organització, cal destacar que era la primera que organitzaven i poden estar orgullosos, per la nostra part ens vàrem sentir molt a gust i animem a la colla de Badia del Vallès que continuin amb l’entusiasme i les ganes de fer be les coses.

Felicitats.

 

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment