Sant Quirze del Vallès

Sortida a Lliçà de Vall

6 DE JULIOL. Comencem el mes de juliol amb una visita al Vallès Oriental. El passat 6 de juliol a les 16:45 estàvem citats al local dels geganters per carregar els gegants i sortir direcció a la població de Lliçà de Vall, allà ens esperaven colles vingudes d’arreu, com Sant Feliu de Guíxols, Canovelles, Lliçà d’Amunt, o del sur de França com la colla de Argelers de la Marenda.

A les 19:00 començava el cercavila que ens portaria per els diferents carrers de la població fins arribar a la Plaça de la Vila, on es tancarien els actes amb el ball individual de cada colla, l’entrega de records de la 24ª Trobada de Gegants de Lliça de Vall i el tradicional ball conjunt de totes les colles participants. Un cop recollits els gegants era el moment del gran sopar que ens va preparar la colla amfitriona.

Des de la colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze del Vallès volem felicitat a la colla de Lliçà de Vall per la organització i la rebuda que ens van donar, moltes gràcies companys.

Lliçà de Vall

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment