Sant Quirze del Vallès

Tanquem el mes de juliol a Sant Vicenç dels Horts

El passat 27 de juliol estàvem citats al local de Can Barra a les 16:30 per carregar el Quirze i la Julita i sortir direcció a la població del Baix Llobregat.

Sobre les 18:00 arribàvem a la Plaça de la Vila on plantaríem els gegants i faríem temps fins que a les 19:00 començaria el cercavila per els carrers de Sant Vicenç amb les 7 colles convidades.

A les 20:00 arribàvem a la plaça Narcís Lunes, on colla per colla aniria entrant a la plaça per fer la seva mostra, fins que tancaria els balls protocol·laris la colla amfitriona amb els seus gegants en Vicenç, la Coloma i la Roseta.

Seguidament es va donar pas a la entrega dels records de la 28ª Trobada de Sant Vicenç dels Horts i es tancaria el acte amb el ja tradicional ball conjunt de totes les colles assistents.

Per finalitzar, un cop els gegants estaven guardats, era el moment del sopar de germanor que els companys de Sant Vicenç ens van preparar.

Des de Sant Quirze volem felicitar a tota la colla de Sant Vicenç per la feina feta i de ben segur que continuaran amb les seves ganes i il·lusió de seguir treballant per la cultura popular a la seva població i que nosaltres puguem viure-ho, perquè per a la nostra colla és un gran plaer assistir a aquesta trobada any rere any, GRACIES amics de Santvi ens veiem a Sant Quirze el dia 31 de Agost.

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment