Altres festes

Geganterament parlant, el Maresme sempre ens hem caracteritzat per fer coses fora del “normal”. Durant més de 20 anys d’associonisme geganter s’han realitzat diverses activitats. En destaca una de ben especial l’any 2011 amb una “Flashmoob” on més d’una setantena de gegants d’arreu del principat dansaren coordinadament a l’allargassada riera d’Arenys de Mar. Dos anys més tard van ser els d’Arenys de Munt qui van donar el toc d’atenció tot presentant la primera serdana feta expresament per a gegants.

El maig del 2013 Calella agafa l’important fita de ser Ciutat Gegantera de Catalunya. Aleshores en n destaca l’important esforç de Calella Televisió en la retransmissió de manera íntegra dels actes més importats de la Ciutat Gegantera de l’any 2013.  Reportatge que tot seguit reproduïm

Més enllà d’això, la Coordinadora ha creat alguns esdeveniments propis. És el cas del 20è aniversari de la coordinadora celebrat a Arenys de Munt en una mostra de balls de gegants. En aquest sentit l’any 2010 una delegació de 8 colles es traslladen a la capital d’Osona on executen, per primer cop fora de context, la Dansa del Maresme. D’aquest fet el programa “Nydia” en fa un extens reportatge.

CALELLA – Ciutat Gegantera de Catalunya 2013

ARENYS DE MUNT – Sardana Gegant

ARENYS DE MAR – Flasmoob XXL

ARENYS DE MUNT – 20è Aniversari de la Coordinadora

http://www.youtube.com/watch?v=18OnJFTsSWg

VIC – 20è Aniversari de l’Agrupació (Nydia)

 

Vegeu el vídeo a TV3.cat