Arenys de Munt, Capital de la Sardana

març 3, 2013 in General

Enguany, el famós poble maresmenc d’Arenys de Munt, ha estat declarat Capital de la Sardana. Durant tot l’any, es faran actes dedicats a la dansa més típica i tradicional dels Països Catalans, a més d’actes relacionats amb la cultura popular i tradicional. Els gegants locals, seran partíceps de diferents actes, així com el d’obertura, com en la trobada de gegants, que es celebrarà el proper 7 d’abril, i que prendrà un clar aire sardanístic.

Un dels actes més importants, com no podia ser d’una altra manera, és el d’obertura, el que estrenarà la capitalitat. Serà el proper 16 de març, i hi participaran diferents colles de cultura popular. A més, cal destacar que els gegants vells seran uns dels protagonistes de l’espectacle. Atenció, perquè promet ser d’allò més espectacular.

 

Horaris:

A 2/4 de 7 de la tarda, des de l’Ajuntament fins a la plaça de l’Església – CERCAVILA amb els gegants d’Arenys de Munt, Malgrat de Mar, Palafolls i Caldes d’Estrac, la batucada Batuarenys AdMunt, els Diables Esbojarrats d’Arenys de Munt, trabucaires i els Castellers de Badalona.

En arribar – ESPECTACLE INAUGURAL “SARDANA UNIVERSAL”, espectacle de gran format amb música en directe on hi participaran diferents colles de cultura popular, sota la direcció artística de la companyia Gog i Magog.

No dubteu i aneu a veure l’acte de inauguració o qualsevol altre acte de la Capital de la Sardana. Cliqueu aquí per descarregar-vos el programa d’actes.