ANY NOU, NOVA ETAPA, NOU MARESME GEGANT! – Número 13, 2a etapa

gener 31, 2012 in General

Doncs ja el tenim aquí! El renvat butlletí de la coordinadora de geganters del Maresme. Potser no és el definitiu, però ja és un pas més. Conserva una estructura molt similar a l’anterior però amb un acurat disseny i reestructuració.

Nou disseny i noves aportacions. En aquest número parlem de la trobada comarcal, els 100 anys dels gegants de Vilassar de Dalt, els 25 anys dels gegants de Teià, la història de la Coordinadora, el sopar del Maresme, entre d’altres. Tot això gràcies als nous col·laboradors: Oriol Leo, Sergi Galocha, Anna Maria Mas, Iris Lambert i Núria Abellán. Col·laboradors que esperem que pel número següent hi segueixin sent!

No m’allargo més i disfruteu-lo!

 

http://webs.gegants.cat/maresme/files/2008/12/BMG-13-01-2012.pdf