La Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya torna al Maresme!

abril 15, 2013 in General

Doncs sí, enguany, la Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya, torna als seus orígens i és que ara farà 15 anys, l’any 1999, es celebrà la primera al CEIP Santa Anna de Premià de Dalt. Tot i això, no serà pas la segona vegada que la comarca acull aquesta festa, sinó la tercera, ja que l’any 2002, es celebrà a Mataró. Enguany doncs, Cabrils, celebrarà la XV Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya.

La diada, que es durà a terme el proper diumenge 21 d’abril, comptarà amb tot un seguit d’activitats. Les més tradicionals com la plantada de gegants i la posterior cercavila, així com la votació de la seu de la propera trobada, i també activitats noves com un espectacle de màgia i un concert dels Laietans.

Aquí teniu els horaris:

A les 9 del matí, PLANTADA DE GEGANTS a l’Avinguda de Santa Elena
A les 10 del matí, ESPECTACLE DE MÀGIA a càrrec d’Adan Xou a l’Escola Mas Maria
A 2/4 d’11 del matí, CONCERT amb els Laietans a l’Escola Mas Maria
A les 12 del migdia, CERCAVILA DE GEGANTS pels carrers del poble fins als Horts de Santa Creu
A les 2 del migdia, CLOENDA i PROCLAMACIÓ de la XVIa Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya

Si voleu conèixer els participants, cliqueu aquí i  doneu un cop d’ull a l’àlbum dels Geganters de Cabrils.