Òrrius recupera els seus gegants!

abril 17, 2013 in General

L’any 1981 Òrrius estrenava la seva primera parella de gegants anomenats Morro Negre i l‘Aquença. Malgrat ser dels primers gegants de la comarca del Maresme, de la nova etapa, la seva vida ha estat plena d’inactivitat. Malgrat tot, ja fa un temps que diversos veïns, i en especial de l’Associació Pessebrista, estan treballant en la recuperació de la tradició. Encara no sabem com seran, però pel 19 d’abril estan preparant un acte interessant:

 

 

A 2/4 de 8 del vespre, a la Sala Parroquial

Xerrades “L’origen dels gegants a Catalunya” a càrrec del Sr Nicolau Guanyabens, historiador.

“Com neix l’Andreu de Scellecs?” a càrrec delSr Manuel Cusachs, escultor.

A continuació, Presentació de la Maqueta del Gegant d’Òrrius. Durant tot el cap de setmana es podrà trobar exposada a l’Ajuntament.