Crònica: 25è Aniversari dels Gegants de Sant Boi de Llobregat

Fa un any celebràvem el 25è Aniversari del Roc i la Coloma, i un any després ens toca celebrar el d’en Baldiri i na Ramona. Aquesta celebració ha tingut el seu moment més àlgid durant al 26a Trobada Gegantera a Sant Boi, que es va celebrar ahir dissabte a la tarda.

Lamentant-t’ho molt la nostra colla només va poder participar de la trobada amb la Geganta i els Nans, i és que el nostre gegant encara s’està recuperant de la caiguda. Varem sortir de l’Ajuntament de Santa Coloma per anar de cap a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobgregat. Allà la Coloma va presenciar la plantada amb la resta de gegants i l’arribada dels amfitrions, els gegants de Sant Boi.

En arribar a plaça, els amfitrions van estrenar un nou ball amb una tonada tradicional de Sant Boi. Acabat el ball vam iniciar la cercavila. Amb la Coloma, el Cirero i la Cirera vam recórrer els carrers de Sant Boi fins arribar al Parc de la Muntanyeta. Com de costum els gegants de Sant Boi reben a la resta de convidats però en el nostre cas va ser diferent. La Coloma va entrar a plaça ben sola però aguantant el tipus, la sorpresa va ser que els gegants de Sant Boi no només la van rebre, sinó que en Baldiri no va voler deixar-la ballar sola. Així va ser que fillol i padrina van improvisar un petit ballet amb la Dansa de Falgars.

Acabats els lluïments de cada colla i la ballada conjunta, els en Baldiri, la Ramona i la Coloma es van fer la fotografia de família que esperem podem completar amb el Roc quan el 4 de juliol ens visitin ells.


Des de la Colla de Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló volem felicitar a la Colla Gegantera de Sant Boi de Llobregat per aquest 25è Aniversari dels seus gegants. També volem agrair-los un cop més el detall de fer ballar el Baldiri amb la nostra Coloma i la comprensió davant la falta del nostre gegant.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, General, Sortides i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *