Els Fillols


El Roc i la Coloma, durant la seva intensa activitat entre el 1989 i el 1999, van esdevenir els padrins de dues parelles de gegants.

Gegants de Sant Boi de Llobregat

Amb un escàs recorregut d’un any des de l’estrena del Roc i la Coloma, els nostres gegants van apadrinar els gegants de Sant Boi de Llobregat, en Baldiri i na Ramona. El dia 19 de maig a la Plaça de la Vila de Sant Boi va començar l’intercanvi de visites que cada any es repetia, fent del Baldiri i la Ramona uns personatges essencials de la trobada gegantera a Santa Coloma de Cervelló. Durant els anys d’inactivitat de la nostra colla, els Gegants de Sant Boi i els de Santa Coloma es van veure ben poc. No va ser fins el 18 de maig del 2013 que el Roc i la Coloma tornaven a Sant Boi i una setmana després rebien en Baldiri i la Ramona a la Festa de la Cirera.

En Baldiri, na Ramona, el Roc i la Coloma a punt per ballar junts durant la celebració del 25è Aniversari dels Gegants de Santa Coloma.

 

Gegants de Sant Joan Samora

Els Gegants de Santa Coloma van establir, també, una relació força estreta amb una colla que tot just començava tot apadrinant-ne els gegants. D’aquesta manera, el Roc i la Coloma van esdevenir els padrins d’en Joan i la Roser, Gegants de Sant Joan Samora. Malauradament els gegants de Sant Joan Samora fan molt poques sortides, pràcticament cap, i per veure’ls cal anar a la seva festa major. Per sort, durant al celebració del 25è Aniversari del Roc i la Coloma van poder retrobar-se amb els seus padrins durant una estona a Santa Coloma.

En Joan i la Roser (gegants de Sant Joan Samora) ballant a Santa Coloma durant els actes del 25è Aniversari del Roc i la Coloma.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *