25 anys dels nostres fillols!

Aquest dissabte la nostra colla visitarà la veïna població de Sant Boi de Llobregat. Els nostres veïns celebren la seva Festa Major de Sant Baldiri. A més aquest any és, també, el 25è aniversari d’en Baldiri i na Ramona, fillols del Roc i la Coloma.

Fa dos anys, la primera sortida de la nova colla a Sant Boi de Llobregat

La celebració de l’aniversari dels gegants de Sant Boi serà durant la tradicional trobada gegantera de Festa Major que enguany arriba a la seva XXVI edició. Ens fa especial il·lusió participar en la celebració d’aquests 25 anys d’història però malauradament no ho podrem fer com cal. El passat 12 d’abril el Roc va patir una forta caiguda que el va malmetre de manera força considerable, afectant tant l’escultura com l’estructura del gegant.

 

La reparació de la figura durarà prou temps com per impedir l’assistència del nostre gegant aquest dissabte. Lamentant-ho molt, el Roc no podrà acompanyar als seus fillols durant aquesta festa i l’ambaixadora del poble i la colla haurà de ser únicament la Coloma.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *