Crònica: Sortida a Castellbisbal (24a Trobada Gegantera)

Tot reprenent l’activitat gegantera d’enguany, el Roc i la Coloma van ser dels primers en arribar a Castellbisbal. Plantats, van esperar amb la resta de gegants que comencés la passada. Amb Ullastrell al davant i Palau Solità al darrera,  comencem a passejar pels carrers de Castellbisbal.

La cercavila és força ben rebuda pels castellbisbalencs que gaudeixen de les figures al llarg de tot el recorregut. També hi era força present el vent però res que no es pogués salvar. Després d’un bon recorregut arribem a plaça i el Roc i la Coloma fan la seva Dansa de la Cuallarga completa. Acabats els balls, només quedava recollir els records i fer una última ballada conjunta amb totes les colles convidades i els amfitrions.

Podeu veure la resta d’imatges de la sortida al següent enllaç:
Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló | Facebook
El Roc i la Coloma a Castellbisbal

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, Sortides i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *