S’acosta la trobada d’enguany!

El proper 4 de juliol el Roc i la Coloma rebran a set colles convidades per participar a la trobada geganters d’aquest any!

Els convidats tindran tots un factor en comú i és que són personatges del món rural; pagesos, pastors, traginers, hereus, pubilles…. I a més, ens arriben des de diferents comarques catalanes. Venen veïns del Baix Llobregat, gegants del Vallès i el Bages i encara de més enllà fins al Ripollès, passant pel Berguedà i Osona!

Des d’ara i fins al dia de la trobada anirem ampliant la informació sobre la festa. Coneixerem quines colles ens acompanyaran i quins actes completaran la trobada. Podreu seguir tota la informació des de l’enllaç següent:

TROBADA GEGANTERA 2015; APLEC DE GEGANTS DEL MÓN RURAL

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *