Acabarem l’any amb Festa Major!

Ja gairebé som al desembre i d’aquí a quatre dies se’ns acabarà l’any. Però no ho farem sense recordar el 31 de desembre a Santa Coloma és Festa Major! Poc a poc les entitats anem treballant per recuperar aquesta Festa Major oblidada i cada any el programa es veu una mica més ple.

Enguany comencem la Festa Major el 27 de desembre que comencen els actes organitzats per entitats com la Comissió de la Festa Major, Societat Recreativa, Coral Columba, Agrupació Atlètica Montpedrós i els Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló.

Dissabte a la tarda hi haurà activitats infantils a la Societat Recreativa i al vespre arriba el torn dels Grallers amb el Concert de Festa Major. En aquest concert, els grallers interpretaran algunes de les peces de Santa Coloma i d’altres peces d’arreu que val la pena que els colomins coneguin. Acabat aquest concert començarà el Sopar de Festa Major i acte seguit la Festa Gegantera. L’endemà la Coral Columba ofereix una mostra de les seves peces a l’Església Parroquial de Santa Coloma. Arribat el 31, serà el torn dels grallers per  fer saber al poble que és Festa Major. A les 9 començarà la Passada Matinal a l’Església, recorrerà el centre del poble i acabarà a la mateixa Església. A les 11 tindrà lloc la Missa en Honor a Santa Coloma, i en acabat serà el moment del Roc i la Coloma amb la Passada dels Gegants. El matí de Festa Major s’acabarà amb la Comissió de la Festa Major organitzant un Vermut a la plaça del Pi Tallat. El mateix 31 al matí, l’Agrupació Atlètica Montpedrós i Esquerra Republicana Santa Coloma de Cervelló organitzen la segona Cursa “La Colomenca”, que recorrerà diversos indrets del poble.

Dissabte 27 de desembre –
20:00 – Societat Recreativa de Santa Coloma de Cervelló
Concert de Festa Major a càrrec dels Grallers.

Dimecres 31 de desembre – Santa Coloma
09:00 – Centre antic del poble
Passada Matinal amb els Grallers.

12:00 – Inici a l’Església Parroquial i fins la Plaça del Pi Tallat
Sortida d’Ofici i Passada dels Gegants

13:00 – Plaça del Pi Tallat
Vermut de Festa Major a càrrec de la Comissió de la Festa Major

* Per consultar el programa complet fes clic aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Festa Major, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *