Els veguers de Monblanc reben els gegants de Sant Pere de Vilamajor

Aquest cap de setmana, els veguers de la vila de Montblanc, Pere Berenguer de Vilafranca i la seva esposa Arsenda, han rebut la geganta Loreto, el gegant Alfons i en Quico a la XV trobada de la capital de la Conca de Barberà. Els gegants de Vilamajor i els de Montblanc tenen una relació especial, ja que al segle XII el rei Alfons va concedir als veguers la carta de població de Montblanc. A la trobada s’hi van aplegar més d’una vintena de colles amb els respectius gegants i capgrossos, dels quals cal destacar el nét del rei Alfons, el gegant Jaume I, i, directament des de les illes Balerars, els geganters de la Ciutat de Palma. [Per veure’n fotografies, clica AQUÍ]

La propera sortida dels gegants de Sant Pere de Vilamajor serà per motiu de la nostra festa major, el dissabte 26 de juny a la tarda. Ens hi veurem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *