Els geganters acaben la “temporada alta” amb una visita a Ripoll

Els gegants participants a la trobada de Ripoll (23/10/2010)

Els geganters de Sant Pere de Vilamajor van visitar el proppassat dissabte 23 d’octubre de 2010 la capital del Ripollès per participar al desè aniversari dels grallers de Ripoll. El rei Alfons, la dida Loreto i el gegantó Quico del Montseny van encapçalar la cercavila pels carrers i ponts de la ciutat. Amb aquesta sortida, s’acaba la “temporada alta” de sortides d’estiu que va començar a Hostalric l’ú de maig. Des d’aleshores els gegants han visitat les viles de Ripoll, Montblanc, Canovelles, Sant Antoni de Vilamajor, Palafolls, Santa Margarida de Palautordera, La Roca del Vallès, Taradell… a més de la trobada gegantera de la Festa Major de Sant Pere de Vilamajor i la trobada de gegants medievals del Vilamagore. Ara, els geganters se centraran en posar a punt les figures fins que les sortides tornin a començar a l’hivern 2010-2011 cap a Caldes d’Estrac o la trobada de Sant Antoni de Vilamajor del mes de gener.

Per veure més fotos clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *