XXIII Trobada de gegants de Sant Pere de Vilamajor (2012)

 

La colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor vam celebrar el passat 30 de juny de 2011, per la Festa Major de Sant Pere, la XXIII trobada de gegants del municipi. Amb una magnífica plantada a la plaça dels Comtes de Barcelona per poder observar de ben a prop els gegants i gegantons de Taradell, Monistrol de Montserrat (Viserta), Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Farners, Sant Joan de les Abadesses, Sant Antoni de Vilamajor i, és clar, també els de Sant Pere de Vilamajor. La Festa es va incloure dins dels actes del Vilamagore medieval.

Moltes gràcies a tots per l’assistència! Ens ho vau fer passar molt bé al encomanar-vos la vostra fal·lera gegantera.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *