Moltes gràcies per assistir a la XXII Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor

La colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor vam celebrar el passat 25 de juny de 2011, per la Festa Major de Sant Pere, la XXII trobada de gegants del municipi. Amb una magnífica plantada a la plaça de l’església per poder observar de ben a prop els gegants i gegantons de La Roca del Vallès, de Taradell, de Matadepera, de Girona, de Sant Cugat del Vallès, de Centelles, de Santpedor, de Sant Antoni de Vilamajor i, és clar, també els de Sant Pere de Vilamajor. Després van dansar en cercavila pels carrers i places del poble al ritme de les gralles i tabals. Fins i tot, la colla de Girona va portar els seus bastoners.

Moltes gràcies a tots per l’assistència! Ens ho vau fer passar molt bé al encomanar-vos la vostra fal·lera gegantera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *