XXIV Trobada de gegants de Sant Pere de Vilamajor (2013)

Com cada any, la Colla organitzarem la trobada de gegants a la tarda-vespre del dissabte més proper a la diada de Sant Pere. Enguany, la XXIV Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor s’escau en 29 de juny de 2013.

A les set de la tarda, als camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor (prop de la riera) es trobaran les parelles de gegants i es plantaran perquè grans i petits els puguin veure d’aprop i comprovar què s’amaga sota les faldilles.

Tot seguit, cap a les 8, els gegants s’alçaran i dansaran en cercavila al o de gralles i tabals amb el següent recorregut:

Avinguda de Sant Nonet, carrer comtes de Barcelona, carrer del Montseny, carrer Nou, carrer Ginebró, carrer de Can Parera del Pla, plaça Montseny, altre cop pel carrer Comtes de Barcelona i avinguda de Sant Nonet, pujada i carrer de l’Església, carrer de Brugueres i es tornarà al lloc d’inici per fer una ball de lluïment.

El programa d’actes és provisional.

Si ets un cap de colla i t’interessa fer un intercanvi de visites, posa’t en contacte amb el nostre cap de colla al 636 368 927 (Albert Climent)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *