Missatge institucional adreçat a totes les mames i papes de Bellvís

Ja fa temps que els nostres espies ens han confirmat que els vostres fills i filles toquen el tambor i la gralla d’amagat i que, més d’una vegada, quan passeu per davant de l’ajuntament, us demanen entrar a veure els gegants, però quan la porta està tancada dieu que el Pere i l’Ermessenda estan dormint.

També sabem que per la Trobada Gegantera de Bellvís i per la Festa Major dels Arcs, els vostres fills són els primers d’estar a punt per anar a saludar el Tonet i la Sileta i, després de fer-se fotos amb ells, només busquen el moment en què els timbalers estan despistats per provar com sonen el bombo i el goliat, a més d’alguna caixa abandonada pel terra.

Aquest greu problema només es pot solucionar d’una manera: feu que els nens i les nenes siguin socis de la Colla Gegantera i Grallera de Bellvís!! (bé, i si voleu, els pares també us podeu inscriure). A més de rebre una samarreta i un curset gratuït de gralles o timbals (o de les dues coses), també estareu 100% convidats a totes les sortides i cercaviles que fem durant l’any, als sopars, berenars, berenars-sopars, torronades, calçotades, macarronades… (i totes aquelles activitats acabades en –ades que representin menjar bo i bé), i etcètera etcètera.