Crònica: Participació al Badagegants 2014 (Sortida a Badalona)

Vora la una, el Roc i la Coloma ja anaven cap a Badalona dins del camió de Cal Rajoler per participar a l’edició d’enguany del Badagegants dins de les Festes de Maig de Badalona.

 

Després de dinar, els gegants participants anaven prenen posicions a la plaça juntament

Durant l'assaig

amb els seus portadors per assajar el ball del Renaixement Gegant. Sota un sol de justícia el ball va anar prenent forma i acabat l’assaig, tots cap a l’Ajuntament.

 

Els Grallers durant la Mostra de Músics

A les cinc començava la plantada i el Roc i la Coloma observaven els Grallers de Santa Coloma durant la mostra de músics, on van interpretar la “Dansa de Falgars” i el “Vals de la Florista”. En acabar aquesta mostra de músics vam començar la cercavila fins arribar a la Plaça de la Plana. Allà començava la mostra de balls del Badagegants 2014. Aquest any, representant la història de Catalunya i el Roc i la Coloma hi van participar representant la pagesia catalana, tot ballant la seva “Dansa de la Cuallarga”.

 

DANSA DE LA CUALLARGA

RENAIXEMENT GEGANT

Un cop acabada la mostra, tots els gegants van ballar conjuntament el ball “Renaixement Gegant”. Després els gegants van ballar un parell de peces més. Mentre la Coloma feia amistat amb la Geganta de Badalona, el Roc ballava acompanyat de les noies de la colla.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *